Huimalle lähtö cupista

Huiman taival jalkapallon Suomen Cupissa päättyi perjantai-iltana. Kuopio-hallissa Huimaa isännöinyt Siilinjärven Palloseura jatkaa kolmannelle kierrokselle selkeällä 3-0 (2-0) voitolla.

Huima pysyi mukana vain kymmenen minuuttia. SiPS:n kaksi nopeaa maalia isäntien kahdesta ensimmäisestä tilanteesta syntyivät kauniiden hyökkäyssommitelmien päätteeksi Huiman menettäessä pallon keskialueella kohtalokkain seurauksin.

SiPS rakenteli kolmannen maalinsa lyhyen kulmapotkukuvion päätteeksi. Isännillä oli maalien lisäksi useita tekopaikkoja ja Huiman pelasti lisätakaiskulta maalipuut ja maalinsuuta vuoroillaan vartioineet Tuomas Jakonen ja Toni Myyryläinen. Kenttäpelaajista positiivisimmin esiintyivät nuoret tulokkaat Juho Honkonen ja Tuomo Kaipio.

Vahvasti koko joukkueen leveydeltä esiintyneen SiPS:n maalit viimeistelivät Jaakko Kasurinen, Jere Roivainen ja Toni Kouvalainen.

Huima: Tuomas Jakonen (61. Toni Myyryläinen) – Lasse Riihuhta (67. Santtu Stranius), Tuomo Kaipio, Mikko Saari (41. Anssi Kekki), Juho Honkonen – Eetu Korhonen (Roman Miroshnychenko), Oula Paattakainen, Marko Kyllönen (72. Joona Makkonen), Roope Mikkonen (52. Perttu Huntus) – Jose Nissinen (67. Markus Kuitunen) – Tomi Hyppönen.

kirjaudu