“Ku en mie ehi!”

Kun joukkueiden henkilökohtainen ja myös kollektiivinen taitotasoero on sitä luokkaa mitä lauantaina Äänekosken Liikuntapuistossa, joutuu toinen osapuoli toteamaan kuten otsikossa. Lauantaina perässäjuoksijaksi jäi isäntä-Huima, joka joutui sarjan ylivoimaisesti parhaan joukkueen FC Vaajakosken karuselliin. FCV kävi pyörittelemässä Huimasta huiman helpon 0-9 (0-4) voiton.

Kaksi ensimmäistä osumaansa FCV iski kulmapotkuista, joissa Huiman miesvartiointi petti jälleen tuhoisin seurauksin. Vieraiden kolmas maali pohjustui Kimmo Huismanin upeasta henkilökohtaisesta kikkaosaamisesta, jonka päätteeksi Tomi Karlstedt ei erehtynyt. Tällaista osaamista näkee näinä päivinä Kolmosen sijaan MM-tasolla.

Isäntien leirissä mietitään varmasti lähipäivinä hartaasti mitä alavireiselle menolle olisi tehtävissä. Toki tätä on mietitty kauden aikana aiemminkin. Ennen sarjataukoa Huima kohtaa vielä keskiviikkona Jyväskylässä BET:n.

Huima: Tuomas Jakonen, Oula Paattakainen, Tuomo Kaipio, Anssi Kekki, Lasse Riihuhta, Eetu Korhonen, Marko Kyllönen (80. Lokoko Nadaberewe), Lasse Hytönen, Jesse Myllypakka (46. Juho Honkonen), Jussi Hirvensalo (76. Jose Nissinen), Tomi Hyppönen (38. Perttu Huntus).

kirjaudu