Ensimmäinen harjoituspeli vuodelle 2017

Huiman edustusjoukkue aloittaa valmistautumisensa ensi kesän Itä-Keski-Suomen kolmosdivariin pelien muodossa tänään Jyväskylän Vehkahallissa, kun paremmuudesta mitellään Villikettuja vastaan. Näin ollen Huima saa tärkeitä peliminuutteja alle ennen Region’s Cupin otteluita.

Huima pääsee otteluun aika lailla parhaalla kokoonpanolla, mitä tässä vaiheessa on joukkueesta saatavilla. Joukkue on viime viikkojen aikana pari kertaa päässyt harjoittelemaan Piispalan tekonurmella, joten nyt on hyvä paikka kokeilla, miten treeneistä saadut opit pystytään hyödyntämään pelitilanteissa.

Ottelu alkaa klo 18 ja paikkana toimii jo mainittu Jyväskylän Vehkahalli. Liveseurantaa pyritään pitämään Facebookin puolella.

edit. 14:50 vastustaja korjattu, vastassa Villiketut

kirjaudu